productinformatie

img

MLS koppakking montage

25 oktober, 2011

Reinz MLS koppakkingen zijn leverbaar voor nagenoeg elke motorcode welke af fabriek is voorzien van een metalen koppakking. MLS staat voor Multi Layer Steel (meer lagen staal). Deze pakkingen zijn in staat om hogere druk en temperaturen te weerstaan in vergelijking met de vezel koppakking. Reinz heeft voor de juiste montage van de MLS koppakkingen nuttige tips en instructies beschikbaar.

Reinz MLS koppakking »(pdf, Engels)

Reinz koppakking MLS heavy duty wavestopper

Reinz heavy duty

7 november 2011

Als belangrijke partner voor vrachtwagen industrie, levert Victor Reinz OE kwaliteit pakkingen. Vrachtwagenfabrikanten hebben immers zeer hoge eisen. Reinz heeft diverse merken als klant, bijvoorbeeld: Caterpillar, Cummins, Daimler Benz, DAF, Deutz, Ford, MAN, MTU Friedrichshafen, Navistar International, TATA en meer... De grote merken kiezen voor de kwaliteit van:

Reinz pakkingen »

img

Teflon oliekeerringen

22 oktober 2011

De doorgaande ontwikkeling in de motoren heeft ervoor gezorgd dat de belasting van de oliekeerringen is toegenomen. Hogere snelheden en olietemperatuur, langere onderhoudsinterval en moderne aditieven/ smeermiddelen, welke agresief reageren met het materiaal van de keerring. Hierdoor werd het noodzakelijk om een nieuw type keerring te ontwikkelen. Steeds meer moderne motoren zijn derhalve voorzien van Teflon keerringen, ook wel aangeduid met PTFE keerringen. De functie blijft hetzelfde, maar de montage is afwijkend.

Teflon keerringen montage ... »

img

MLS koppakking schade

18 oktober 2011

MLS koppakkingen worden gemonteerd in nagenoeg alle moderne merken. Audi, Citroën, Ford, Opel, etc. De MLS koppakkingen van Reinz zijn van OE kwaliteit en derhalve zeer sterk. Echter verkeerde montage kan water en/ of olie lekkage tot gevolg hebben. Reinz geeft tekst en uitleg bij veel voorkomende koppakking schades.

MLS koppakking schade... »