Merken nader bekeken

img

Reinz

25 oktober, 2011

Reinz levert pakkingen aan diverse autofabrikanten waaronder: Alfa-Lancia (I), Audi (D), BMW (D), Citroën (F), DAF vrachtwagens (NL), Faurecia (F), Ferrari (I), Fiat (I), Ford (D), John Deere (D), Peugeot (F), Renault (F), Volkswagen (D), Volvo (S), en vele andere merken. Reinz koppakkingen, kopsets en cartersets zijn uit voorraad leverbaar. Dumoto BV is de officiële importeur voor de Benelux van Victor Reinz. De pakkingen van Reinz zijn derhalve gegarandeerd origineel.

Victor Reinz »

img

Mahle

22 oktober 2011

Als een toonaangevende partner voor de automobiel en motoren industrie, zorgt Mahle voor unieke hoogwaardige systemen voor de verbrandingsmotoren. De Mahle groep behoort tot de top 3 van toeleveranciers wereldwijd van producten zoals bijvoorbeeld: zuigers, cilindervoeringen, kleppen, filtersystemen. Nagenoeg alle auto merken en producenten van industrie motoren zijn klant bij Mahle. Mahle zuigers »

img

Freccia International

22 oktober 2011

Freccia International is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige kleppen, geleiders, klepstoters, tuimelaars/ slepers en voorkamers. Het uitgebreide programma omvat de bekende automerken uit Europa, Azië en de USA. Hoge kwaliteit en vooral scherp geprijsd.

Freccia in detail... »

img

Welltite

18 oktober 2011

De kwaliteit van klepzetels is van levensbelang voor een verbrandingsmotor. Zowel bij benzine als diesel motoren, maar zeker bij gasmotoren, maakt een goede afdichting tussen klep en klepzetel het verschil in levensduur van uw motor. Martin Wells X-Tite LPG geschikte klepzetels. Hoogwaardige klepzetels welke door vele motorenrevisiebedrijven worden gemonteerd bij de revisie van een cilinderkop. Goed dicht/ Welltite !

Welltite site... »