Victor Reinz

img

Reinz vloeibare pakkingen

15 bebruari, 2013

Voor diverse motoren van onder andere Audi, Renault en Volkswagen worden vloeibare pakkingen van Reinz gebruikt. Renzosil (70-31414-10) en Reinzoplast (70-24571-20) worden dagelijks door revisiebedrijven over de gehele wereld gebruikt om te zorgen voor een betrouwbare afdichting. De eigenschappen staan vermeld in onderstaand pdf document.

Reinzoplast en Reinzosil »

img

Opel koppakking

1 november 2011

Voor motorenrevisie van de Opel Z12XE, Z12XEP, Z14XEL en de Z14XEP is nu van Reinz een koppaking leverbaar in een reparatie uitvoering. Het dikte verschil van de koppakking ten opzichte van de eerste montage koppakking is +0.25mm. Natuurlijk is ook de standaard dikte koppakking van Reinz beschikbaar... Reinz koppakking +0.25mm »

img

Volkswagen pompverstuiver

3 november 2011

Bij cilinderkoprevisie van een VW 1.9TDi of een VW 2.0 TDI is het noodzakelijk om de pompverstuivers te demonteren. De pakkingen van de pompverstuiver kunnen na koprevisie niet opnieuw gebruikt worden. Voor correcte montage en afdichting heeft Reinz speciale pompverstuiver reparatiesets beschikbaar.

pompverstuiver pakkingen... »

img

Teflon oliekkeerringen

18 oktober 2011

De moderne oliekeerringen van Volkswagen hebben veelal een draairichting. Een verkeerde oliekeerring monteren zal zeer waarschijnlijk olielekkage als gevolg hebben. Voor diverse Volkswagen motoren zijn nu nieuwe types leverbaar. Let er derhalve bij montage op dat u de juiste keerring voor de juiste motor monteerd. De verschillende types staan hieronder vermeld.

Teflon oliekeerringen types... »